Η MoneyGram συνεχίζει κανονικά τις υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων εντός της Ελλάδας

Η MoneyGram συνεχίζει κανονικά τις υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων εντός της Ελλάδας

Η MoneyGram, παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή υπηρεσιών μεταφοράς χρημάτων, επαναλειτούργησε τα εγχώρια εμβάσματα επιτρέποντας στους καταναλωτές να αποστέλλουν αλλά και να παραλαμβάνουν χρήματα.

Η επαναλειτουργία των εγχώριων εμβασμάτων επετράπη με Νομοθετική Πράξη της 18ης Ιουλίου, η οποία ανακοίνωσε το τέλος της τραπεζικής αργίας στις 20 Ιουλίου.

Οι μεταφορές χρημάτων μέσω της MoneyGram είναι τώρα εφικτές σε επιλεγμένα σημεία εξυπηρέτησης της εταιρίας συμπεριλαμβανομένων των Carrefour, Argo Change και καταστήματων ACS.

Οι πελάτες της  MoneyGram, μέσω του τοπικού δικτύου της εταιρίας έχουν τη δυνατότητα να αποστέλλουν μετρητά  σε όλην τη χώρα χωρίς να διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων λιανικής χρησιμοποιώντας την ταυτότητα ή το διαβατήριο τους.Τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα για τον παραλήπτη μέσα σε 10 μόλις λεπτά από τη μεταφορά ανάλογα πάντα με το ωράριο λειτουργίας του πράκτορα, τη διαθεσιμότητα, τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

«Όσο η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα συνεχίζει να δυσκολεύει, τόσο μεγαλύτερη  ανάγκη υπάρχει για εμβάσματα σε όλην τη χώρα» δήλωσε ο Richard Meredith, senior director της MoneyGram για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, την Τουρκία και το Ισραήλ. “H MoneyGram συνεργάστηκε στενά με Κρατικούς Φορείς για την αποκατάσταση των  υπηρεσιών της αμέσως μόλις το επέτρεψε η Ελληνική Κυβέρνηση και είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που παρέχουμε στους Έλληνες υπηρεσίες χρηματικών μεταφορών που καλύπτουν τις καθημερινές τους ανάγκες”.

Αρκετά σημεία/πράκτορες της MoneyGram είναι ανοιχτά και απογευματινά ωράρια καθώς και τα Σαββατοκύριακα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σημεία εξυπηρέτησης και τις παρεχόμενες υπηρεσίες μπορείτε να καλέσετε στο   +30 211 1065300 –εσωτερικό 2 .

#moneygramnews

Σχετικά με την MoneyGram International, Inc.

Η MoneyGram, παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή υπηρεσιών μεταφοράς χρημάτων είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη ως η εταιρία που «ενώνει οικονομικά» φίλους και συγγενείς. Ενώνουμε τους καταναλωτές μας είτε διαδικτυακά, είτε μέσω των κινητών τους τηλεφώνων, είτε σε ένα από τα κιόσκια ή τα τοπικά μας καταστήματα ή με όποιον τρόπο τους διευκολύνει. Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες εξόφλησης λογαριασμών, έκδοσης εντολών αγορών και επίσημων ελέγχων σε επιλεγμένες αγορές.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη MoneyGram International μπορείτε να βρείτε στο moneygram.com

Share This

Leave a Comment