Η MoneyGram επαναλειτουργεί τις υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων στην Ελλάδα από το εξωτερικό

Η MoneyGram επαναλειτουργεί τις υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων στην Ελλάδα από το εξωτερικό

Η MoneyGram (NASDAQ: MGI), παγκόσμιος πάροχος στην παροχή υπηρεσιών πληρωμών και μεταφοράς χρημάτων, ανακοίνωσε την επαναλειτουργία των εισερχόμενων εμβασμάτων από το εξωτερικό,  επιτρέποντας στους καταναλωτές να παραλαμβάνουν χρήματα από τους φίλους και τις οικογένειες τους από όλον τον κόσμο.

Οι πελάτες της MoneyGram στην Ελλάδα, έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν μετρητά, μέσω του τοπικού δικτύου της εταιρίας, χωρίς να διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων λιανικής χρησιμοποιώντας την ταυτότητα ή το διαβατήριο τους.Τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα μέσα σε 10 μόλις λεπτά από τη μεταφορά ανάλογα πάντα με το ωράριο λειτουργίας του πράκτορα, τη διαθεσιμότητα και τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

«Οι περιορισμοί που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στις τραπεζικές αναλήψεις στην Ελλάδα δεν ισχύουν στις παραλαβές χρημάτων  από μεταφορές μετρητών» δήλωσε ο Massimo Canovi, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Μαρκέτινγκ της MoneyGram. «Οι πελάτες μας μπορούν να παραλαμβάνουν το σύνολο των χρημάτων που τους αποστέλλεται από την Ελλάδα αλλά και από οπουδήποτε στον κόσμο».

Η επαναλειτουργία των εισερχόμενων από το εξωτερικό αλλά και εγχώριων εμβασμάτων υπόκεινται στο νέο νόμο της Ελληνικής Κυβέρνησης που επιτρέπει στις υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων να επαναλειτουργήσουν.

Αρκετά σημεία – συνεργάτες της MoneyGram είναι ανοιχτά και απογευματινά ωράρια καθώς και τα Σαββατοκύριακα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σημεία εξυπηρέτησης και τις παρεχόμενες υπηρεσίες μπορείτε να καλέσετε στο   +30 211 1065300 –εσωτερικό 2 .

#moneygramnews

Σχετικά με την MoneyGram International, Inc.

Η MoneyGram, παγκόσμιος πάροχος στην παροχή καινοτόμων υπηρεσιών πληρωμών και μεταφοράς χρημάτων είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη ως η εταιρία που «ενώνει οικονομικά» φίλους και συγγενείς. Ενώνουμε τους καταναλωτές μας είτε διαδικτυακά, είτε μέσω των κινητών τους τηλεφώνων, είτε σε ένα από τα κιόσκια ή τα τοπικά μας καταστήματα ή με όποιον τρόπο τους διευκολύνει. Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες εξόφλησης λογαριασμών, έκδοσης εντολών αγορών και επίσημων ελέγχων σε επιλεγμένες αγορές.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη MoneyGram International, Inc μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα moneygram.com

Share This

Leave a Comment